Kurz "Objevování učednictví"

12.05.2021 18:30
Společný čas a prostor k zamyšlení se nad tím, co znamená žít opravdový křesťanský život ...

* on-line setkání na Zoomu
* společná akce AC Frýdek-Místek a AC Karviná

* kdy: každou středu od 18:30

* začínáme: první setkání 12. 5. 2021
* jak často: celkem bude 8 setkání - 4 před a 4 po prázdninách
* registrace: přes FB a nebo emailem na adrese dmarko484@gmail.com 

a) Cílem kurzu Objevování učednictví je poskytnout vám čas a prostor k zamyšlení nad tím, co to opravdu znamená žít křesťanský život.
b) Tato osmitýdenní cesta listem apoštola Pavla Filipským vám pomůže přemýšlet o důležitých otázkách, například jak si mohu být jist, že jsem křesťan, nebo o čem život vlastně je.
c) Kurz Objevování učednictví je volným pokračováním kurzu Objevování křesťanství. Po skončení vaší skupinky můžete ihned pokračovat v dalším setkávání nad Biblí.
d) Kurz vás vede k zamyšlení o tom, jak mohu jako křesťan růst nebo jak mohu mít ještě větší radost z toho, že jsem křesťan.
e) Kurz je určen pro všechny, kteří o učednictví ještě neslyšeli, ale také pro ty, kteří by si to rádi zopakovali a prohloubili své znalosti.
f) Kurz Objevování učednictví ukazuje na důležitost hlubokého vztahu k Bohu a vede vás k tomu, abyste tento vztah dále budovali.
g) Kurz Objevování učednictví vás vede ke každodennímu studiu Bible a rozhovoru s Bohem.
h) Objevování učednictví vám pomůže porozumět, co to znamená následovat Krista v dnešní době, a povzbudí vás, abyste začali kráčet v Jeho stopách s jistotou.
 

 

Zpět